АРХІВ НОВИН ЗА 2017р.


Великий Різдвяний концерт

Капела Ревуцького

23 грудня в Європейському культурному центрі "Краків" напередодні свят відбувся "Великий Різдвяний концерт" Капели ім. Ревуцького за участю солістів Капели - квартету «Impressio» і Анни Зарецької, хора хлопчиків і юнаків капели!

Концерт був неймовірний!
Дякуємо всім слухачам!


Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



«Свята в гості йдуть»
Передноворічний концерт в ТЦ "Метроград"

Капела Ревуцького

23 грудня в ТЦ "Метроград" Капела ім. Л.Ревуцького​ подарувала всім відвідувачам та гостям столиці передноворічну концертну програму «Свята в гості йдуть»!
Невеличкий фотозвіт з виступу:

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


"20 пісень про кохання"

Капела Ревуцького

1 грудня у Мистецькому концертному центрі ім. І. Козловського відбувся концерт солістів Капели Ревуцького «Impressio» та Анни Зарецькою - "20 пісень про кохання".

Дякуємо всім, хто був з нами!


Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


До вшанування 85-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні
Панахида П.Чеснокова

Капела Ревуцького

До вшанування 85-х роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні.
26 листопада в Успенському соборі Києво-Печерської лаври Капела ім. Л.Ревуцького виконала Панахиду П.Чеснокова.


Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


"Покаяния отверзи ми двери" П.Чеснокова у виконанні Капели:


IV Хорове свято «Школа Павла Муравського»

Капела Ревуцького

24 листопада 2017 р. у Великій концертній студії Будинку звукозапису Українського радіо Капела ім. Ревуцького взяла участь у IV Хоровому святі «Школа Павла Муравського» - "Чистота співу – чистота життя".
Благодійний фонд «Хорова школа Павла Муравського» опікується багатою мистецько-педагогічною спадщиною Павла Івановича Муравського (1914–2014) – великого українського диригента й педагога, легенди хорового співу ХХ–ХХІ століть, народного артиста України, лауреата Державної премії України імені Т. Г. Шевченка, Героя України.
У святковому концерті також взяли участь хорові колективи України під керівництвом учнів і послідовників П. І. Муравського.


Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


До дня працівників сільського господарства України

Капела Ревуцького

17 листопада Капела ім. Ревуцького привітала м. Полонне з Днем працівників сільського господарства України!


Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


"Ти ж мене підманула" у виконанні Капели:


«Жіночих образів ріка»

Капела Ревуцького

10 листопада в Шоколадному будиночку відбувся неймовірний концерт при свічах солістки Капели ім. Л.Ревуцького Анни Зарецької - «Жіночих образів ріка».

Шедеври світової класики пролунали за участю соліста квартету «Impressio» Володимира Шевчука (тенор), Сергія Вакуленка (віолончель), Дмитра Отича (фортепіано).

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


Щиро вітаємо Вас з Всеукраїнським днем працівників культури!

Капела Ревуцького

9 листопада в Театрі на Подолі Капела ім. Ревуцького, солістка Капели Анна Зарецька та квартет солістів "Impressio" взяли участь у святковому концерті з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Приємним сюрпризом для всіх стала пісня "Funiculì, Funiculà", яку продиригувала начальник відділу театрально-концертних закладів Департаменту культури - Любов Боголій.


Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


"Funiculì, Funiculà" у виконанні Капели ім. Ревуцького. Диригує Любов Боголій. Соліст Артем Червонюк.


"Осінні Вітражі"

Капела Ревуцького

28 жовтня в Шоколадному будинку пролунала духовна та народна хорова музика у виконанні Капели ім. Ревуцького

Ми дуже вдячні за те, що Ви розділили цей осінній вечір разом з нами!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


"Погляд крізь віки"

Капела Ревуцького

27 жовтня в київському Будинку вчених пролунав камерний концерт класичної музики у виконанні солістки Капели ім. Л.Ревуцького Вікторії Заболоцької.
У програмі концерту прозвучали твори західно-європейської класичної музики Й.-С. Баха,
Ф. Мендельсона, Й. Брамса, Маркса, Г. Дюпарка, О. Респігі.

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


Капела ім. Л.Ревуцького та хор хлопчиків Капели ім. Ревуцького
відкрили монументу Борцям за Волю та Незалежність України

Капела Ревуцького

14 жовтня з нагоди Дня захисника України, 75-ї річниці створення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва Капела ім. Л.Ревуцького та хор хлопчиків Капели ім. Ревуцького взяли участь у відкритті монументу Борцям за Волю та Незалежність України.

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


Музично-поетична програма
"Лебеді Материнства"

Капела Ревуцького

До дня вчителя!
5 жовтня в Європейському культурному центрі "Краків" відбулась музично-поетична програма - "Лебеді Материнства" за участі Заслуженої артистки України, солістки Капели ім. Ревуцького Валентини Іваненко та Чоловічої хорової капели ім. Л.Ревуцького.
Концерт був прекрасний!

Дякуємо Вам, наші любі слухачі!

Невеличкий фотозвіт з концерту:

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


Пісні з Кінофільмів

Капела Ревуцького

30 вересня в Європейському культурному центрі "Краків" пройшов концерт Пісні з Кінофільмів!

Це було неймовірно!

Дякуємо Вам Всім за те, що разом з Капелою ім. Л.Ревуцького поринули в спогади улюблених пісень!

Капела ім. Ревуцького


Як співаки Чоловічої капели ім. Левка Ревуцького стали... екскурсоводами!
Репортаж щоденної всеукраїнської газети «День»

Капела Ревуцького

Відомий вокальний колектив уміє здивувати і порадувати своїх шанувальників не тільки на концертах, а й креативними заходами спілкування з публікою. Так, у рамках Всесвітнього дня туризму (27 вересня) Чоловіча капела ім. Л.Ревуцького повторила «на біс» свою музичну... екскурсію Андріївським узвозом.
Нагадаємо, 17 вересня туристи і кияни, які прогулювались по Подолу, стали свідками імпровізованого виступу співаків біля «перлин» нашої столиці, разом пройшлися пам’ятними місцями Андріївського узвозу. Ця акція так сподобалась публіці, що автор проекту Павло Скороход запропонував повторити музичну прогулянку. Нині місцем зустрічі знову стали сходи Десятинної церкви. На цій незвичній екскурсії-концерті вдалося побувати і «Дню». Це запам’ятається надовго!
Учасники Капели нагадали про знакові місця узвозу.

ДЕТАЛЬНІШЕ >>>

Наприклад, пам’ятник Проні Прокопівні та Голохвастову — героям комедії «За двома зайцями» Михайла Старицького, яких чудово зіграли в однойменному фільмі кінорежисера Віктор Іванова актори Маргарита Криніцина та Олег Борисов. Пам’ятник було встановлено 23 серпня 1999 року і він дуже органічно вписався в атмосферу Подолу. Місце було обрано не випадково, адже зйомки фільму проходили саме в цьому місті, а основне дійство фільму — біля Андріївської церкви. Саме з цієї широких чавунних сходів, що ведуть до Андріївської церкви, скинули невдалого нареченого Проні Прокопівни — Свирида Голохвастова. Над проектом монумента працювали скульптори В. Щур, В. Сивко, Р. Кухаренко та архітектор В. Скульський.

Капела ім. Ревуцького Подивилися ми також на пам’ятник Кобзарю Т. Г.Шевченку (робота знаменитого скульптора Івана Кавалеридзе), не пропустили Літературно-меморіальний музей Михайла Булгакова, камерний театр «Колесо», зупинились на розі Андріївського узвозу з вулицею Боричів Тік, де, нагадаємо, 16 вересня «Музичний Батальйон» спільно із шанувальниками творчості Василя Сліпака, Героя України, відомого оперного співка і бійця АТО, який загинув на сході, провели урочисту церемонію закладання пам’ятного каменю на місці облаштування майбутнього Арт-скверу... І біля кожного «об’єкта» відбувалися музичні імпрези вокалістів, де виконувались твори, які були пов’язані з цими історичними місцями.

— Ідея провести флеш-моб на Андріївському узвозі виникла в нашому колективі ще весною, але різні інші акції і концерти відтермінували плани і тільки зараз ми її реалізували, — розказала «Дню» Олена ТОЛКАЧ, заступник директора-розпорядника, куратор творчих проектів Капели ім. Л. Ревуцького.
— 17 вересня на екскурсії-концерті чоловік триста за нами ходили по Подолу. Глядачі дуже тепло сприйняли нашу творчу ініціативу, а тому ми вирішили цю імпрезу повторити і приурочили її до Всесвітнього дня туризму. Щоправда, через те, що 27 вересня був робочий день, то публіки зібралося трохи менше, але все одно всім глядачам дуже сподобалося.

Нагадаю, минулого року у нас змінилось керівництво Капели, і ми змінили свій творчий вектор, стали намагатися розширити свою діяльність не лише виступаючи на концертах, а й залучати артистів до флеш-мобів — співати, наприклад, у торговому центрі, або на вулиці, і таким чином креативно пропагувати не тільки свою творчість, а й хорове мистецтво. Ми обов’язково продовжимо ці нові форми спілкування з глядачами. Є ідеї провести музичні прогулянки різними пам’ятними місцями нашої столиці. Судячи з відгуків публіки, наші екскурсії-концерти дуже подобаються публіці і розширяють коло шанувальників Капели.

Капела ім. Ревуцького До кожної локації добираються спеціальні твори, що підходять по змісту. Так, біля Десятинної церкви лунали «Київські розпіви», коло сходів Андріївської церкви — барочна музика ( фрагмент Хорового концерту М.Бортнянського), біля пам’ятника Проні Прокопівні та Голохвастову виконувались пісні з популярної кінострічки «За двома зайцями»... Ми хочемо ще доповнити цю програму, запропонуємо музичні цікавинки біля «Замку Річарда», а також будинку, де жив знаний диригент, композитор і фольклорист, Олександр Кошиць та інші. Флешмоби — це тільки малесенька частина, якою займаються наші артисти під орудою художнього керівника Капели ім. Л. Ревуцького Андрія Карпінця.
Так, 30 вересня співаки представлять нову програму «Пісні з кінофільмів», а 5 жовтня відбудеться музично-поетичний вечір «Лебеді Материнства», який присвятимо до Дня вчителя. Обидва концерти пройдуть на сцені Європейського культурного центру «Краків».
У нас є у творчому активі величезний репертуар, який зацікавить різних слухачів, а тому — слідкуйте за афішами!


Дякуємо щоденній всеукраїнській газеті «День» та особисто Тетяні ПОЛІЩУК за надану статтю. Фото Артема СЛІПАЧУКА.


Музична прогулянка Андріївським узвозом II!

Капела Ревуцького

В рамках Всесвітнього дня туризму 27 вересня Капела ім. Ревуцького повторила музичну екскурсію Андріївським узвозом.

Дякуємо всім, хто був з нами!

Декілька фото з події:

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


Музична прогулянка Андріївським узвозом з Капелою ім. Ревуцького!

Капела Ревуцького

17 вересня Капела ім. Ревуцького презентувала прогулянку-екскурсію перлиною Києва – Андріївським узвозом.

Дякуємо Вам, наші любі слухачі!

Фотозвіт з події:

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


Капела в Верховній Раді відкрила сьому сесію VIIІ скликання

Капела Ревуцького

05 вересня в Верховній Раді України Капела ім. Ревуцького відкрила сьому сесію VIIІ скликання, виконавши Державний Гімн України!

Капела ім. Ревуцького


З Днем знань!

Капела Ревуцького

01 вересня Капела ім. Л.Ревуцького привітала вчителів та учнів Навчально-виховного комплексу "Сузір'я" № 209 з Днем знань!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


"Oh my dear Ukraine!"

Капела Ревуцького

26 серпня Капела ім. Л.Ревуцького та солісти капели - квартет "IMPRESSIO" завершили святкування Дня Незалежності України, подарувавши чудові святкові концерти!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ЛЮБА УКРАЇНО!
Урочисті заходи до Дня Незалежності України!

Капела Ревуцького

24 серпня з нагоди святкування 26-ї річниці Незалежності України Капела ім. Ревуцького взяла участь в церемонії покладання квітів Президентом України до пам'ятника Т.Г. Шевченку!

Пізніше у місті Ірпінь Капела ім. Ревуцького разом із Академічним оркестром народної та популярної музики НРКУ взяла участь в урочистому відкритті пам'ятника Т.Г. Шевченка!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького

Ввечері, 24 серпня, на літній естраді Центрального парку ("Мушля") Капела ім. Л.Ревуцького та Квартет "IMPRESSIO" взяли участь у святковому звітному концерті муніципальних творчих колективів м. Києва.

Також в місті Буча солісти Капели ім. Л.Ревуцького привітали з Днем Незалежності України мешканців та гостей міста.

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


О, моя дорога Україно!
Концерт капели в ТЦ "МЕТРОГРАД"

Капела Ревуцького

23 серпня до Дня Незалежності України в підземному торговому центрі "Метроград" відбувся перший у цьому сезоні святковий концерт Капели ім. Л.Ревуцького - "О, моя дорога Україно!"

Дякуємо Вам, нашім дорогі слухачі!

Декілька світлин з концерту:

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


Чоловіча хорова Капела ім. Ревуцького
розпочинає 49й КОНЦЕРТНИЙ СЕЗОН!

Капела Ревуцького

Концертний сезон 2016/2017

Капела Ревуцького

Ось і добіг до кінця концертний сезон 2016-2017.
У цьому сезоні у нас було багато нового і цікавого!
Було створено і запропоновано на розсуд слухачів декілька нових концертних програм у виконанні нашої чоловічої капели.

Ви почули «Український романс на біс», «Листи кохання», «Пісні з кінофільмів», різдвяна програма «Що з Києва та й до Русалима» та ін...
Ви могли нас побачити на головних сценах країни у Новорічну ніч та на закритті Eurovision-2017.
Ми перший раз вийшли з флешмобами на вулицю.
Капела прийняла участь у запису програми «Голос країни-2017».
Вперше Ви почули сольні програми наших солісток.
Було створено квартет солістів капели «Impressio», який представив чудову програму «20 пісень про кохання» у стилі classical crossover.
Створено co-продукт з академічним театром «Колесо» - вистава «Ми майдан», яка отримала премію «Київська пектораль-2017».

І це тільки невелика частина наших доробок за цей сезон.
Наша команда зробить все, щоб наступний сезон був ще цікавіше.

Чекаємо зустрічі з Вами у новому сезоні, шановні наші слухачі!!!


До Дня Конституції України!
Виступ Капели ім. Л.Ревуцького

Капела Ревуцького

До Дня Конституції України!
28 червня в парку культури і відпочинку Гідропарк відбувся виступ Капели ім. Л.Ревуцького
Декілька фото з виступу:

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


Пісні з Кінофільмів

Капела Ревуцького

Дякуємо Вам, наші поціновувачі, за теплий прийом та гучні оплески під час прем'єри нашої нової програми "Пісні з Кінофільмів", який пройшов 23 червня в Європейському культурному центрі "КРАКІВ"

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


Концерт духовної та народної музики «Молитва за Україну»

Капела Ревуцького

В рамках 10го екуменічного соціального тижня «Гідність-Служіння-Солідарність. На шляху оновлення країни» Капела ім. Ревуцького взяла участь у концерті духовної та народної музики «Молитва за Україну», якій відбувся в Патріаршому Соборі Воскресіння Христового

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


До дня Києва!
Виступ Капели в парку Партизанської слави

Капела Ревуцького

27 травня до дня міста Києва в парку Партизанської слави Капела ім. Ревуцького подарувала киянам просто неба святковий концерт!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


До дня міста!
Концерт "Пісенне надвечір'я Києва"

Капела Ревуцького

26 травня в Шоколадному будиночку відбувся чудовий музичний вечір Капели ім. Ревуцького - "Пісенне надвечір'я Києва", присвячений дню міста.

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


День вишиванки!
Флешмоб в ТЦ "МЕТРОГРАД"

Капела Ревуцького

18 травня до дня вишиванки в підземному торговому центрі "Метроград" відбувся святковий ФЛЕШМОБ за участю Капели ім. Ревуцького!


Офіційне закриття Містечка Євробачення (Eurovision Village)

Капела Ревуцького

14 травня Капела ім. Ревуцького виступила на Офіційному закритті фан-зони на Хрещатику - Містечка Євробачення (Eurovision Village)
Захід відбувся за підтримки Київської міської державної адміністрації.
"Oh, my dear Ukraine" у виконанні Капели ім. Ревуцького

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького


День Європи в Україні!

Капела Ревуцького

14 травня до дня Європи в Україні Капела ім. Ревуцького виступила в фан-зоні на Софії
Захід відбудуться за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Парад юних талантів «Діти і музика»
Концерт Хору хлопчиків та юнаків Капели ім. Л. Ревуцького

Капела Ревуцького

13 травня в Національній філармонії України в рамках параду юних талантів «Діти і музика» відбувся концерт Хору хлопчиків та юнаків Капели ім. Л. Ревуцького. В концерті також взяли участь дитячий хоровий колектив старших класів «Весна» та дитячий хоровий колектив молодших класів «Сонечко» (м. Вінниця)
У програмі концерту прозвучали твори М.Дилецького, О.Кошиця, Г.Ф.Генделя, В.А.Моцарта. А.Пярта, Г.Лапаєва, А.Поута, І.Єлецких, К.Г.Грауна, М.Пассеро, А.Кушніренка, Р.Лендіса



Виступ в фан-зоні «Open Podil 2017»

Капела Ревуцького

11 травня Капела ім. Ревуцького виступила в фан-зоні «Open Podil 2017», приурочений до дня спорту на Подолі



Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Український Романс з Вікторією Заболоцькою

Капела Ревуцького

28 квітня у чарівному Шоколадному Будиночку з величезним успіхом пройшов сольний концерт солістки Капели ім. Ревуцького Вікторії Заболоцької.

Вітаємо Вікторію та дуже дякуємо всім, хто прийшов на концерт.
В концерті приймала участь Капела iм. Ревуцького. Концертмейстер Варвара Турта.

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



«ВЕЛИКИЙ ВЕСНЯНИЙ КОНЦЕРТ»

Капела Ревуцького

27 квітня в Європейському культурному Центрі «Краків» відбувся «Великий весняний концерт» за участю Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Л. Ревуцького, квартету солістів капели " Impressio", Антоніни Матвієнко , народного артиста України - Володимира Талашка. ДЯКУЄМО Всім, хто був з нами!!!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Благодійний концерт в рамках програми "Вірою, Надією Єдині"

Капела Ревуцького

24 квітня в рамках Благодійної програми "Вірою, Надією Єдині" Міжнародної Пасхальної Асамблеї Капела ім. Ревуцького виступила з благодійним концертом в Ново-Білицькому психоневрологічному інтернаті для чоловіків. Особлива подяка керівнику благодійної програми Вікторії Савенко за її добру справу!


Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



До 31-ї річниця Чорнобильської катастрофи

Капела Ревуцького

20 квiтня у м. Вишгород Капела ім. Л.Ревуцького взяла участь у концертi до 31-ї рiчницi з дня Чонробильської трагедiї

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Капела в шоу "ГОЛОС КРАЇНИ"

Капела Ревуцького

Співаки Капели ім. Л.Ревуцького взяли участь у прямому ефірі шоу «Голос країни», заспівавши разом з вже фіналістом команди Тіни Кароль, священиком Олександром Клименко композицію «Аксион Естін», молитву Святої Богородиці!



Концерт Капели в школі "СУЗІР`Я"

Капела Ревуцького

14 квітня в навчально-виховному комплексі № 209 "Сузір'я" відбувся теплий весняний концерт.
Співаки Капели подарували гарний настрій та незабутнє враження
Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Капела з великою концертною програмою в КНУТД

Капела Ревуцького

28 березня в Київському національному університеті технологій та дизайну Капела ім.Ревуцького подарувала велику концертну програму в рамках вшанування пам’яті Великого Кобзаря України – Тараса Григоровича Шевченка.
В концерті також взяв участь Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка Анатолій Паламаренко.



Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Участь Капели в урочистостях з нагоди 25-ї річниці з дня створення Служби безпеки України

Капела Ревуцького

24 березня Капела ім. Ревуцького взяла участь в урочистостях з нагоди 25-ї річниці з дня створення Служби безпеки України. На урочистий прийом, який відбувся в Українському домі, завітали народні депутати України, представники влади, духовенство, волонтери, бійці добробатів, журналісти, ветерани Служби, родини загиблих співробітників в АТО та Героїв Небесної Сотні.

На фото з артистами Капели - Генерал армії України Євген Марчук та Генерал-полковник Ігор Смешко

Капела ім. Ревуцького



ЗИНОВІЙ-БОГДАН АНТКІВ (1942-2009)
Вечір пам’яті.

Капела Ревуцького

22 березня в Національній філармонії України відбувся вечір пам'яті народного артиста України Зиновія-Богдана Антківа (1942-2009)

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького

Пропонуємо відео з концерту:



Концерт Капели в Житомирі

Капела Ревуцького

21 березня в Житомирській обласній філармонії ім. С.Ріхтера Капела ім. Л. Ревуцького відкрила другий день Міжнародного фестивалю майстрів ім. Святослава Ріхтера

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Капела в Верховній Раді відкрила урочисте засідання з нагоди 100-річчя Української революції

Капела Ревуцького

17 березня в рамках урочистого засідання з нагоди 100-річчя Української революції в Верховній Раді України Капела ім. Ревуцького виконала Молитву за Україну та Гімн України!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



"ЛИСТИ КОХАННЯ"
КОЦЕРТ НА БІС!

Капела Ревуцького

10 березня до Міжнародного жіночого дня у чарівному Шоколадному Будиночку відбувся концерт Капели ім. Ревуцького - «Листи Кохання - КОЦЕРТ НА БІС!»

Ми дуже вдячні Вам, наші неймовірні слухачі!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



"Ой, співаночки мої"
Концерт до Міжнародного дня Рідної мови

Капела Ревуцького

23 лютого до Міжнародного дня Рідної мови, в рамках проекту "Митці - Новому Поколінню", в навчально-виховному комплексі № 209 "Сузір'я" прозвучала літературно-музична композиція у виконанні Капели ім. Л.Ревуцького - "Ой, співаночки мої".
Дякуємо нашим юним глядачам за теплий прийом та чудові квіти!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



"ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!"
КОЦЕРТ ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!

Капела Ревуцького

21 лютого в Київському Міському Будинку Вчителя відбувся концерт Капели ім. Л.Ревуцького ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ НЕБЕСНОЇ СОТНІ - "ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!"

Дякуємо Вам усім, наші любі слухачі!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!
ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Концерт в гімназії №48

Капела Ревуцького

20 лютого в гімназії №48 відбувся концерт Капели ім. Л.Ревуцького, присвячений Дню рідної мови.
Хвилиною мовчання гімназисти та вчителі вшанували Героїв Небесної Сотні.
Потужний і водночас м’який надзвичайний чоловічий спів вразив аудиторію професіоналізмом, теплотою і радістю, довершеним почуттям стилю та колоритом.

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Концерт солісток Капели ім. Л.Ревуцького - "Музики Вінець"

Капела Ревуцького

17 лютого в Київськiй дитячiй школi мистецтв №4 відбувся концерт солісток Капели ім. Л.Ревуцького - "Музики Вінець".
Неймовірні Валентина Іваненко, Вікторія Заболоцька та Анна Зарецька, під акомпанування концертмейстерів Дмитра Отича та Варвари Турти, подарували гарний настрiй публiцi та незабутню затишну атмосферу!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Sveikiname su Valstybės atkūrimo diena! Tautiška giesmė!

Капела Ревуцького

Привітання до Дня відновлення Литовської Держави!
Гімн Литви у виконанні Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Л.Ревуцького.

Sveikiname su Valstybės atkūrimo diena! Tautiška giesmė!
L. Rivuckio valstybinio vyrų akademinio choro kapela iš Kijevo.





Концерт до дня всіх закоханих «Листи Кохання»

Капела Ревуцького

15 лютого 2017 р. до дня всіх закоханих у чарівному Шоколадному Будиночку відбувся концерт Капели ім. Ревуцького - «Листи Кохання»!

Дякуємо нашим слухачам за енергетику, яку Ви нам подарували пiд час концерту!
Ще раз вітаємо Вас зi святом кохання!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Капела зі святковим флешмобом в ТЦ "Метроград"

Капела Ревуцького

13 лютого в ТЦ Метроград Капела ім. Л.Ревуцького привітала киян
з днем Святого Валентина!



Капела відкрила шосту сесію VIII скликання

Капела Ревуцького

07 лютого у Верховній Раді України Капела ім. Л.Ревуцького відкрила шосту сесію VIII скликання українського парламенту, виконавши Державний Гімн України.

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



Концерт "Музики Вінець" з нагоди 220-річчя Франца Шуберта

Капела Ревуцького

27 січня в Білій вітальні Київського будинку вчених з нагоди 220-річчя Франца Шуберта відбувся концерт "Музики Вінець".
Неймовірні солістки Капели Валентина Іваненко, Вікторія Заболоцька та Анна Зарецька під акомпанування концертмейстерів Дмитра Отича та Варвари Турти виконали кращі твори першого композитора-романтика.
Затишна атмосфера та невеличкі історії з життя генія, фортепіанні та вокальні шедеври наповнили цей вечір незабутніми емоціями.

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького

Стаття про концерт від Порталу "Культура" та Едуарда ОВЧАРЕНКО:

Музичний вінець від Шуберта

У Київському Будинку вчених НАН України відбувся концерт солісток Муніципальної академічної чоловічої капели ім. Левка Ревуцького «Музики вінець», присвячений 200-річчю від дня народження Франца Шуберта. Девізом цього концерту стали поетичні рядки: «… А Франца Шуберта акорди сплітають з музики вінець…»

Капела ім. Ревуцького Під час концерту прозвучали твори Шуберта «Експромт №4», «Музичний момент № 3», «Фантазія» (ч.1), «Експромт № 2» у майстерному виконанні Дмитра Отича та Варвари Турти (фортепіано). Глядачі довго аплодували солісткам капели за їхнє чудове виконання творів видатного композитора «Серенада» із збірки «Лебедина пісня» (сл. Л. Рельштаба), «Сміх та сльози» (сл. Фр. Рюкерта), романсу Єлени з комічної опери «Змовники або домашня війна» (сл. І.Ф. Кастеллі), «Форель» (сл. Фр. Д. Шубарта), арії «Бачиш, як я тебе обожнюю, невдячний» (сл. П. Метастазіо), «Липа» (сл. Фр. Д. Шубарта), «Ти – спокій мій» (сл. Фр. Рюкета), «Присвята Йозефу Шпауну» (сл. М. фон Коллін), «Ave Mariaa». Аби глядачі краще зрозуміли зміст, їм надали можливість ознайомитися з українськомовними перекладами цих творів.

Ведуча концерту Аліна Проценко розповіла багато цікавих фактів з життя і творчості Франца Шуберта. Для багатьох справжнім відкриттям стали маловідомі сторінки особистого життя видатного композитора.

Капела ім. Ревуцького А ми попросили поділитися своїми враженнями від концерту його учасниць, солісток капели Л. Ревуцького.
Заслужена артистка України Валентина Іваненко (сопрано): «Вважаю, що концерт пройшов на високому рівні. Я б дуже хотіла, щоб чарівна музика Шуберта звучала частіше, а цей концерт став традиційним. І щоб на нього запрошували молодь. Потрібно прищеплювати молодим людям любов до класики. Мені довелося жити і працювати в Англії. Там дуже шанують класичну музику. Хотілося, щоб так було і в Україні».

Вікторія Заболоцька (сопрано): «Я вже не вперше беру участь в концертах, під час звучить музика Шуберта. Всього виконувала близько ста пісень на його музику. Звичайно, співати німецькою та італійською мовою непросто. Повинна бути бездоганна вимова. Сьогодні я співаю чотирма мовами (ще українською та російською). Думаю, що невдовзі зможу заспівати і французькою».

Анна Зарецька (сопрано): «Частіше доводиться виконувати оперну класику. Цей концерт теж був досить цікавим. Я взагалі критично ставлюся до своїх виступів. Хоча в цілому виступила не погано, але думаю, що могла б ще краще».


Дякуємо Портал "Культура" та особисто Едуарду ОВЧАРЕНКО за надану статтю.



Різдвяний концерт «Шо з Києва та й до Русалима»

Капела Ревуцького

14 січня в Національній філармонії України відбувся Різдвяний концерт Капели ім. Л.Ревуцького - «Шо з Києва та й до Русалима» за участю Народної артистки України НІНИ МАТВІЄНКО, хору хлопчиків та юнаків Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Л.Ревуцького

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



VI Всеукраїнський фестиваль колядок і щедрівок «Різдвяний передзвін»

Капела Ревуцького

10 січня в Трапезному храмі преподобних Антонія і Феодосія Печерських Києво-Печерської Лаври Капела ім. Ревуцького взяла участь у відкритті VI Всеукраїнського фестивалю колядок і щедрівок «Різдвяний передзвін».

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



З Різдвом Христовим!

Капела Ревуцького

Любі друзі!
Капела ім. Л.Ревуцького щиро вітає Вас з Різдвом Христовим!
Нехай світлі новорічні та різдвяні свята сповнять Ваші серця радістю і принесуть у кожну родину мир, добробут і затишок!
Всім Смачної Куті!
Щастя і любові у кожний дім!

Христос ся Рождає!!!
Славімо його!!!




Капела ім. Л.Ревуцького - "Небо і Земля" (аранж. О. Нижанківського), та квартет солістів Капели - "Щедрик" М.Леонтовича



З Новим 2017м Роком!

Капела Ревуцького

Квартет солістів Капели ім. Ревуцького, Дар'я Акулова і Даніїл Клягін та Державний академічний естрадно-симфонічний оркестр України з виступом в новорічну ніч на Головній ялинці країни!

Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького