АРХІВ 2010




Капела ім. Ревуцького записалась на англійській студії Highbarn

Highbarn 22 листопада 2010 року невеликий склад капели ім. Ревуцького мав можливість записатись на англійській студії звукозапису Highbarn studio у невеликому містечку Грейт Бардфілд.
Рекордингова студія в минулому - старовинний сарай, якому вже 800 років, а зараз це одна з кращих просторів в світі студій запису. Стіни і стеля з дубових балок створюють унікальне середовище запису візуально і акустично неперевершеним. Великі освітлювальні обладнання надають театру атмосферу, гідну задовольнити уподобання кожного митця.
Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького



«Величит душа моя Господа»

Величит душа моя Господа 8 жовтня в Національній Філармонії України відбувся концерт Муніципальної чоловічої хорової капели ім. Л.Ревуцького з циклу «Вечори української музики. Спадщина і сучасність».
У програмі прозвучали розспіви Унівської Лаври, твори В.Степурка, В.Грицишина, А.Гнатишина, українські народні пісні.


XXIX Міжнародний фестиваль православної церковної музики "Хайнувка-2010" (Польща)

XXIX Міжнародний фестиваль церковної музики - Капела ім. Л. Ревуцького привезла додому I-у призову премію Міжнародного фестивалю православної церковної музики "Хайнувка-2010" у категорії професійні хори у м. Білосток (Польща). Нагороду також отримала cолістка капели - заслужена артистка України - Валентина Іваненко.
Журі очолював професор Ромуальд Твардовський, який в рамках фестивалю відзначив своє 80-річчя з дня народження. Захід завершився гала-концертом у Театрі опери та філармонії.
Фестиваль "Хайнувка” вважається одним з найважливіших подій у світі такого масштабу, представляючи церковну музику. У допиту конкурсу, який тривав з 20 по 23 травня, взяли участь 23 хори з Польщі, Литви, Естонії, Білорусі, України, Росії, Молдови, Сербії, Боснії і Герцеговини та Грузії.


«Господи, Господи, силою Твоєю!»
Пасхальна хорова асамблея.
11 квітня, 2010р.
(фото та відеозвіт)
Капела ім. Ревуцького Капела ім. Ревуцького

Фото - інтернет-портал "Фотолітопис"


Г. Гаврилець - "До тебе підношу я, Господи, душу мою".




Відкриття офіційного сайту Капели ім. Ревуцького
Квітень, 2010р.

Капела ім. Ревуцького